Saturday, June 18, 2016

penat

Assalamualaikum

Sangat-sangat penat sebenarnya. semoga Allah tu memberi kekuatan yang jitu pada diri ini. before ni dengar gembar gembur orang je yang thesis final year akan buatkan diri bagai nak gila.*belum gila lagi*.

sekarang dah rasa.aku ni pulak bukan jenis yang genius senang nak paham bende bende simple.kene buat penelitian dulu baru boleh paham.lain orang lain kepala otak orang kata.

sebenarnya rindu dengan semua orang kat tempat praktikal.dari January sampai May hari hari pandang muka yang sama sampai nak muntah.hehe.tiba-tiba dah takde.terasa jugak kehilangan tu sebenarnya.aku ni pulak bukan jenis yang akan menunjukkan perasaan.dalam hati rindu tapi muka dan perbuatan tu macam buat buat tak tahu je. 

ade dapat offer sambung terus keje.tapi aku tolak dan sekarang menyesal tak sudah padan muka.tapi aku masa tu fikir satu je.kegilaan apa yang akan aku hadapi untuk ulang alik dari negeri sembilan ke puncak alam.thesisi nak kene settle.nak mintak cti bukannya senang.aku rasa tak mampu sebab takut nanti kalau penat sangat semua orang jadi makanan aku.hehe.takut diri sendiri tak boleh sabarkan diri sendiri.iolss garang tau kalau tengah penat penat sangat.nampak je macam lembut.hehee.

nak menyesal pon takda faedah.fikir satu je,tu bukan rezeki aku.mungkin ada sesuatu yang Allah rancang untuk diri ini.Salam Ramadhan Al-Mubarak

No comments: