Thursday, April 12, 2012

mananya ko menghilang Ain..

 Asslamualaikum:)

banyak pertanyaan yang diajukan kepada aku semenjak dua menjak ni. "Ain nape senyap. lama tak dengar cerite"."Ain mana menghilang lama tak nampak kau dekat twitter"." ain mana kau pergi ni . nak dapatkan ijazah untuk cooking academy ke. kan dah dapat Diploma" -..-. yang merah tu tak tahan. erghh. HAHA. cooking academy tu game. best wa cakap sama lu olang. game ajar potong sayur. potong bawang. overall tentang masakan.haa. amacam ?? best kan. best jugak. best jugak (sambil hentak dua belah kaki). ko nape Yin....

aku tak pergi mana-mana la. online je hari-hari. tapi nafsu online aku semakin berkurang. bohsan la. ada apa je dekat facebook. ade ape je dekat twitter. ade ape je dekat you tube.ade ape je. ade ape je.meh kita bukak meja. story dekat aku. PANG . ape masalah kau Yin. jangan nak annoying sangat -..-

sebenarnya aku tengah baca sebuah buku ni. mesti korang tau keberadaan buku ni. LA TAHZAN. dulu aku pandang buku ni sebelah mata je.pastu cakap 'ee macam bosan je'. aku berterima kasih dengan kerajaan Malaysia kerana telah memberi baucar buku RM200 kat semua student IPT. Disebabkan aku ni macam berlagak budget nak tunjuk aku hebat dapat habiskan baucar buku tu dalam sehari kat Alamanda hari tu. (dah nampak dah perangai keborosan di situ. tettt). makanya aku telah mendapat rewards RM10 . dengan berbekalkan duit tu la aku ambik je mana-mana buku yang ada kat kaunter time tu. so, inilah hasilnya. panjangnye cerita aku.

tak habis lagi baca buku ni. tapi serius hati akan menjadi tenang bila kita baca. dengan syarat ko tak malas . ia membuka mata kita dan mengajar kita berfikir di luar kotak. sebab syok sangat baca tu yang aku online paling lama pun setengah jam.wah.jangan percaya. tak de nye setengah jam. haha. yang penting bukan duapulohempat jam. ^_^


p/s : bila entah nak buat cupcakes ni.
p/s : tadi aku buat status kat fb.2 minit , 3 minit, 4 minit , 5 minit tak de sape yang like. aku malu sendiri. terus delete status. haaa. padahal status aku membina kot. tak pe. tak pe.camni aa kan . camni aaa kan. 

2 comments:

shasha said...

aku pon dah gunakan habis baucer buku ak ^^

nurennurain said...

mmg patutlah dah habis sekarg an. ^_^