Wednesday, April 4, 2012

cantik dress ni.

Assalamualaikum :)

hye . sebenarnya sedang menunggu lagi satu movie untuk didownloand. padahal mata ni dah mengantuk. lagi 43 percent. rugi kalau aku cancel . sangat bosan ye ini malam. so aku buat aktiviti biasa. yup . sye memang sangat suka dengan shopping online.



warna hijau dengan yang warna kuning ni akan aku jadikan koleksi aku akan dtang.
dad , please give me some money. tettt . 

ni online shopping yang aku selalu jenguk 

Shida shinee shop ---------> facebook
                            ---------> blogshop

harga baju - baju kat sini sangat berpatutan . tempoh menunggunya pun tak lama. mesti korang akan berpuas hati. okeh. dah aku terpromote pulak blogshop nih. hehe. 

 okay la . dah memang sepatutnya tido ni. kbye.

No comments: