Tuesday, April 3, 2012

bye kolej tun merah

assalamualaikum :)

di pagi yang hening daku telah merajinkan diri untuk update blog. silalah beri pujian juga tepukan yang gemuruh. sebenarnya aku buntu tak tau nak update apa. padahal bukan orang baca pon blog ni. budget je lebih ni. tetttt . sudah cukup rasanya untuk pendahuluan.

*************************ain cute****memang cute****kbye******

aku tekan 'star' sebenarnya . tak tau macammana boleh  keluar ayat kat situ. haha . tettt. 

Bye Kolej Tun Merah UiTM Melaka . semester depan  daku akan meninggalkanmu wahai Kolej kesayanganku. wkwkwkwkw. bestnyer . malas nak cakap banyak. meh tengok bende - bende yang ada kat bawah ni. gue malas nak bermadah pujangga . 


mari sye perkenalkan. ya.inilah bilik TMH2209. aku tau apa dalam fikiran korang.. 
" buruk bukan " . tau dah. 


ni pulak jadual kelas aku . dari Isnin sampai Jumaat.sabtu dengan ahad tak de kelas. yuhuu. k fine semua orang tau . tulisan aku tak buruk macamni walaupun ia juga adalah tulisan aku. ^_^ . time nak tulis ni tahap kemalasan aku bertimpa-timpa. tu yang jadi macamni. #cover


disebabkan sifat takut lupa yang ada dalam diri ini , so kene buat macamni. haha. biar mata terbeliak bila bangun dari tidur. tulisan buruk lagi. percayalah tulisan aku tak seburuk ni. wkwkwkwkwk. 


benda-benda ni lah yang mewarnai kehidupan sehari - hari ku. 
"tak yah nak mewarna sangat lah ain oii" . jarum tu tak menahan. beli banyak-banyak sampai satu kotak. dengan harapan kalau pontianak datang nak cucuk kat leher dia. ngeee. 

kadang - kadang kalau sifat ignorant aku dah muncul . jangan harap la benda-benda ni semua nak berkumpul satu tempat macamni. 


aku bukanlah gadis yang suka keychain yang cute-cute , comel lote umah umahh . erkk . 
bagi aku semua tu menyemak sebab bila aku letak keychain yang comel lote tu tak sampai 5 minit ianya akan putus juga musnah. aku tak ganas . aku lembut. harap maklum.wkwkwkwk. 

huh! siap jugak satu entry. in conclusion , terima kasih kolej tun merah kerana telah mewarnai hidupku dari semester 1 sehinggalah semester 4 ini. jasamu dihargai juga dikenang sampai bila-bila. tapi tak yah suruh buat cheers lagi ek. kehkeh. 


inilah tangga Tun Merah yang dah buatkan berat badan aku menurun 4 kg. terima kasih. 98 anak tangga . aku dah kira okeh. 

No comments: