Thursday, March 8, 2012

melaka maliii ..

 Assalamualaikum :) 

hari ni hari Jumaat . hari ni dah nak balik melaka setelah bercuti study week yg tak macam study week.haaa. isnin ni bermulalah peperangan aku di dewan taming sari yang makaihhh tinggi weh ! dewan tu baru siap beberapa bulan lepas. ada desas-desus mengatakan bahawa dewan itu akan digunakan oleh kami pelajar-pelajar UiTM Melaka time grad nanti. so, kamu semua tidak akan bertemu kami di Shah Alam lagi untuk grad.damn! baru nak jumpa siti nurhaliza kat UiTM Shah Alam. punah harapanku. punah segalanya. haaa. hancur berkecai. 

hari ni memang nak tinggal lappy yang tak berapa nak sayang ni kat rumah. kalo bawak sekali alamat tak study la aku walaupun setiap malam baca buku motivasi konon nak naikkan semangat study .wkwkwkwkwkwk.nak tau tak. aku buat kerja gila hari ni. 

bangun pagi-pagi setelah disergah oleh mama yang membuka sesi motivasi paginya di depan pintu bilik aku ."anak dara tak elok tidur balik lepas solat subuh.. bla..blaa..bla..". marah tanda sayang. tau mama sayang Ain kan.kan. hee.  gagahkan juga diri untuk bangun .terus pergi ke meja study dengan memandang sepi buku malaysian economic dan apabila terpandangkan laptop, dengan pantas tangan kiriku membukanya.*bayangkanlah perbuatan aku ni satu-satu. ngeee*

apa kerja gila yang aku buat pagi - pagi buta ? haa. aku delete DP facebook aku yang ada 200 lebihh tu.mengambil masa selama 2 jam taghuuu. dengan line yang lombab ni hah. mampu?sekarang tinggal sekeping je hah. tak caya. cbe check.

okbai. good luck exam kawan-kawan.i know u can do it ! gambateee. acctuly gambate tu ape hah? macam bonghokk pulak tak tau. haihh. biasenye org selalu cakap gambatee lepas cakap good luck. ehh.bye..perut rasa lapar sebab bau macam-macam dari dapur. macam bau kek. macam bau sup.uhh.sayang mama. nak pogi jenghokk. babai . :) 

No comments: