Monday, February 20, 2012

exam. exam . exam.

Assalamualaikum :)

exam nak dekat . Ya Allah berikanku kekuatan . dah 2 bulan tak balik rumah. rindu.  kalau tak ada kesabaran yang kuat tak taulah apa jadi. subject semester ni sangat  TOF . tengok member-member semua kalau silap sikit ja ada nak naik hanginya tu. haa. beselah tension memang macamtu la kot . heee. 

baru minggu lepas aku terpaksa tak datang kelas sebab migrain yang dah lama tu datang semula. kepala ni rasa macam nak tercabut dari badan . haa. teruk kan . sekarang sedang dalam mengumpul kekuatan untuk menghadapi minggu-minggu akhir. dengan test-test . due date xsgmnt nak dekat. kadang-kadang terasa berdosa dengan diri sendiri sebab tak call mama . adalah dalam seminggu. makoii. lamanya. anak apa la ni . sorry mam , dad . 

dua-dua phone aku tak ada batery sekarang. dah 2 hari batery kong dan sangat malas nak charge. haaa. teroknya Ain . apa nak jadi ni . dont know la. ok.ok. Ya Allah berikan aku kekuatan untuk menghadapi segala- galanya. 


apapun yang terjadi , ku kan selalu ada untukmu , janganlah kau bersedih .
cause everythings gonna be ok :)

No comments: