Saturday, February 11, 2012

bergembira with them


Assalamualaikum :) 

ni baru balik dari buat shooting arabic. ok. sekarang sedang menelan waffle coklat yang hangit . nak kena saman kakak ni bagi waffle hangit kat. perut dah lapar , nak buat camne. telan jugek lahh . mari bergembira bersama gambar-gambar . ni dah guna lappy sendiri. tak guna lappy kawan lagi . haha. 



muka mintak penumbuk. best bersandar kat kayu belakang tu .


ni bukan reaction mintak swett..sweet . tolong jngan fikir lain. ngee. haha.


cun jugak gambar candid ni.ni nmenya Malia 


shuhada. kami lahir di bulan yang sama. lemah lembut orangnya. tapi, perangai kami jauh beza bak kata kawan2 yang lain. haih. tau sye ni kasaq banyak . haha.


sibuk menghafal skrip nampaknya. izyan..tak nampak muka laa.

time ni budget nak tangkap gambar macam fotografi handalan. hasilnya tak menjadi langsung !cis.. 

senyum menahan. 

ok fine. buruk gambar ni. hidung kembang semangkuk . aishh.




setakat ni babai :) . nak sambung shooting. resume pon tak siap lagi. 

thanks for usha' this entry .



No comments: