Wednesday, January 4, 2012

mock meetings part 1



Assalamualaikum :)

you know what today is our voting for our mock meetings.so this wednesday 3.30 pm is our turn.group saya adalah group first from our class.sangat nice ye. sebenarnya kitorang sangatlah terkejut. tak expect langsung minggu depan mock meetings tu.aku ingat dua minggu lagi.dengan prop yang tak mula apa-apa lagi.dengan minit mesyuarat yang tak taip lagi.this is so nice. *dahi berkerut*.


i hope that our mock meeting this wednesday berjaya.*siap bagi harapan.wakakaka*nak tengok gambar? tunggu part 2. itupon kalau sempat nak snap gambar la. dah kalau tangan terketar-ketar menahan gementar tak tau la sempat lagi ke tak nak fikir pasal bergambar ni semua.

P/s : sebenarnya bnyak kerja nak submit besok.tapi sempat lagi nak update blog. sweet kan aku.ngeee.


thanks for reading this entry yg tak berapa nak pahit tapi adalah sweet tu sikit . wakawakakakakah*ape jadah aku gelak macamtu@__@ *okbai :)

No comments: