Tuesday, December 27, 2011

siyes benci perangai ni.

Assalamualaikum :)

now aku rasa macam diri sendiri loser . macam tak guna pon ada. hari-hari update belog.tengok macam rajin .padahal disebalik semua tu aku ni masih tak siap-siapkan lagi asigmnt yang dah nak menggunung tu. harap je bawak balik buku .tapi just selak-selak untuk sedapkan hati sendiri yang aku ada jugak bukak buku tu . lagi-lagi law. second quiz aku tak dapat full marks macam yg first tu .memang rasa loser sangat bila dapat paper .dan sekarang aku terdiam untuk berfikir kembali apa yang aku dah buat setelah sebulan mulakan semester baru ni.

terdiam je. tapi tetap jugak buat perkara-perkara yang menyebabkan aku rasa diri sendiri loser.watepish! .kalau duduk rumah macamtula ceritenye.kerjanya makan . makan. takpon join adik-adik aku tengok cartoon yang entah apa-apa.*macam-macam warna cartoon ni.bila masuk bilik tangan mulalah gatal nak bukak lappy.lepastu online macam tak ada xsgmnt. padahal banyak jugaklah. haihh.

lagi satu yang paling bestnya dengan tahap ignorance aku. bila ada yang text aku , aku malas nak tengok.henset dibiarkan begitu sahaja.kalau malas nak tengok itu bermaksud aku lagi malas nak reply..@______@.kadang-kadang batery low pon malas nak charge.

yang paling teruk bila terpaksa call nombor sendiri untuk tau keberadaan henset aku. entah kemana aku campak.sekarang ni pon mana la henset aku pergi.kalau rajin nanti cari la. teruknya.teruknya.benci aa camni.

lagi-lagi sekarang ni aku tengah demam.semalam macam nak baik. tapi hari ni badan panas semula.tekak tak payah cakap la. sakit tu memang ada. nak bukak mulut bercakap pon malas.bila ditanya dah jadi macam patung yang dah diset.taunye geleng angguk geleng angguk.tu yang kadang-kadang kalau ada kawan aku call tanya pasal apa-apa ke aku drop call terus.rasa macam nak baik sikit aku biarkan je. siyes aku tak boleh nak bercakap.bukan tak boleh.tapi malas nak cakap sebab jika aku ingin berkata-kata aku harus mengumpulkan kekuatan yang lebih sebab tekak aku tengah sakit.sorry weh.sebenarnya rasa bersalah . @_____@

ok. aku kena berubah. tak boleh selamanya macamni. nanti menyesal tak sudah. 

doakan aku baik demam okehh :) 



No comments: