Saturday, December 31, 2011

siti faiz asikin.untuk ante.meh bace.

 Assalamualaikum :) 

you know what . besok i dah kene balik Melaka bandar bersejarah. setelah seminggu becuti terasa sangat lose* . because diri ni sangat dikelilingi oleh penyakit 'M'. hmm.kemana hilangnya motivation dalam diri. Ya Allah sangat perlukan spirit saya yang dahulu.i hope that tahun baru ni memberi banyak perubahan dalam diri dalam mengharungi hidup mnjadi seorang mahasiswi ni. kan dah mature.bukan budak-budak lagi. officially dah 20 dah pon.bila sekali dah on9. mulalah.memang susah nak offlinenye tu.

yesterday i skype with my friend yang sedang study di ovearsea now. siyes sangat rindu nak bercakap dengan dia.nak call mahal bebenor hah.you know what selepas aku bercakap dengan dia aku rasa macam spirit nak belajar aku semakin meningkat.siyes ni. memang kita yang dok study dalam negara sendiri ni rasa mereka yg study oversea sangat bertuah,untung,best and whatsoever.banyak pengalaman yang mereka dapat. but.but. bila dengar cerita my friend yang hanya akan balik raya 2012 ni .tu  first time dia balik mesia selepas dia dihantar study kat mesir.ok. sangat kasihan.terpaksa menaggung rindu yang sangat mendalam kepada family di mesia. especially kat aku kan :).ok. perasan..although dunia sekarang dah maju , boleh skype .facebook. ym.but berjumpa face-to-face lain rasanya. sangat lain. 

frankly speaking.siti faiz asikin abdullah. aku memang rindu dengan kau. balik mesia jangan lupa inform aku. nak jumpa kau la. suara ko kat skype siyes tak berubah. cute macam suara aku hah. hehe. gurau ok. :) . 

aku tau kawan aku tu akan baca entry ni. sebab blog aku dah jadi bloglist kat blog dia. and mesti dia rasa kembang tak terkira dan sedang gelak SOPAN aku buat entry rindu dekat dia ni. hehe. tak kesahla nak kembang camne sekalipun.yang penting ni bukanlah mimpi.ni betul-betul.heee.

pesanan untuk kawan saya yg cute sorang tu.faiz asikin , good luck exam okeh. ante banyakkan bersabar dengan karenah manusia di sana. lastly. suara ko memang cute:) hehe.




No comments: