Monday, December 26, 2011

segmen blog review.

 Assalamualaikum :)

yuhuu. selepas berhempas pulas menyiapkan entry blog yang tersangatlah serius sebelum ni. nak tengok ? klik older post. malas pulak aku nak letak link kat sini. saya telah dijemput oleh Kiz's garden untuk menJOIN segmen beliau. owh. aku dah tertarik . cmne awak boleh buat saya tertarik ni Kizz.uhuk.alololo sweettnyer.sweet la.sweet la..sweet nyer. haha.*terasa diri menggedik nak mampos.meh la lempang sekali. 


firstly . kalo kepada sesape yang terbaca entry aku ni and korang tertarik setelah ianya dipost di blog aku  meh klik SINI

tapi baru aku perasan something. belog aku ni aku memang tak buat bloglist. nak tanya ni. kiz garden. penyertaan saya ni dikira valid ke tak ? sebab saya memang tak letak bloglist dalam blog saya ni. *muka mengharap untuk dikasihani. 

ok. Kbai :) 

No comments: