Wednesday, December 28, 2011

rindu deniel darwisy .


Assalamualaikum :)

jangan risau ye.entry kali ni banyak gambar.aku tak membebel panjang dah.

kalau ada sesape yg pernah baca entry aku pasal aku ada jadi babysitter time cuti semester, semester lepas. mesti tau pasal deniel darwisy ni. masalahnya ada yg baca ke?tak baca kan.kan.ni nak majuk ni*lari tepi sudut.pfftttt*.sekarang deniel dah 2 bulan lebih kalau tak silap aaa. super cute ok. cute macam saya.saya pulak cute macam neelofa.neelofa pulak cute macam saya.saya pulak cute macam neelofa.bila terfikir dosa yang aku buat sebelum-sebelum ni tak jadi nak tipu.@_____@ .

aku rindu sangat dengan ini baby lorh. dah lama tak jumpa. dengan berbekalkan muka kasihan aku suruh la mak cik aku ni  upload gambar si deniel ni.owh.rupenye dah lama acik aku upload.dalam seminggu lepas. aku ja yang lambat nak tengok. buat penat je semalam aku paksa adek sedare aku upload gambar deniel ni.kesian dia tau (^__^).terasa diri ni kejam sikit.sikit je tak banyak.

nak tengok tak.meh la tengok. aku buat copyright by me because ia diedit semula oleh saya.nurennurain.*buat muka berlagak sambil angkat kening* .



yeayyy!! akak comel tulis entry pasal saya..*sambil menari tongga..*

eh.tak heran la dengan puting ni.shuh.shuh.

jari lagi sedap.
dik.jangan biasakan isap jari.nanti jongang tak hensem dah beso-beso..hehe.

apa tengok-tengok haaaa???. 






ini kakak si deniel ni.Dania eryza.
kaki dania ni beso jugek.kasut dah sama saiz dengan aku.pfttttt . #$$@$%^&**.

tak taula korang perasan ke tak kan.ada gambar yang aku upload 2 kali.*mulalah nak scrool ke atas balik .haaa.kali ni aku tak tipu.cbe scroll.kihkihkih*gelak gedik.ummm...biasalah umur dah meningkat 20 ni ingatan pon makin berkurang.ngeeee. 

p/s: lagi 2 hari nk masuk 2012 kan.perasan dak ramai yg buat status kat fb,bila masuk tandas 2011 keluar tandas tahun depannya.geli hati bila first time baca.tapi kalo smua nak buat status tu apa aku nak komen kat status dorg.copy paste komen je la kan. haha.tu aa penyebab utama aku deactive fb baru kejap tadi.nanti active balik, dah 2012 kan.amacam cool tak?cool kan.*ahaha mcm bangang pon ada aku ni.haihh.


1 comment:

Anonymous said...

comelnyee.....aku...hikhik