Tuesday, December 13, 2011

muka aku ni macam orang dah tunang ke ?

yuhuu. kelebang kelebang kelebung . ahaha. ting ting tong. weh , aku rasa macam dah tak betul ni. kelas aku hari ni dari 8.30 pagi sampai 6.30 petang. tanpa henti okeh ! TANPA HENTI . setiap hari selasa aku rasa macam nak pecah kepala hotak. *jangan kau bawak tukul mengade nak tolong pecahkan kepala aku . aku masih dara . haha. tak de kene mengena.yang penting aku benci hari Selasa. fullstop!. *nampak tak , tak sukanya tu. haha.

aku malas nak belajar malam ni. dah alang-alang aku terasa nak buang masa. meh kita buang masa habis-habisan. persetankan kata-kata orang yang bila tengok aku ja hari ni, ini dialognya "you , pakai baju kurung malam-malam? " . haha. kantoi tak bersiram lagi. malam ni ja. malam ni ja. cool beb ! . -___________-
weh , tiba-tiba aku stuck tak tau nak cakap apa la. tanda-tanda penuankah ? haha. haihh . bukan.bukan.akibat penggunaan otak yg overlimit kot. ceh. alasan.

sebenarnya aku nak cakap tentang penyesalan . baik korang tak payah baca la. sebab entry aku ni entah apa-apa. macam tak ada input yang penting. bukan tips-tips pon. aku tak menghalau. aku cuma tak nak korang menyesal bila korang teruskan membaca sehingga ke titik yang terakhir. aku dah mula nak merapu kau tau. 

nak tanya lah , bila ada gadis tu pakai inai plus dengan cincin memang orang ingat dah bertunang ye. eh. ye ka ?sebab benda ni baru terjadi dekat 'someone' tu. haha. tak payah someone sangatlah. aku lah orang tu. mengaku. mengaku.ye lah. aku pakai inai pon bukan apa-apa just nak menggedik ja. haha. kita ambik berkat sebab inai dari makkah . nak tau, aku suruh auntie aku call nenek aku hampir setiap hari sebab nak ingatkan suruh bawak balik inai dari sana. lawaknya bila ingat balik. sekali , hambik kau. berkilo-kilo. memang suruh aku pakai sampai lebam.lagipon aku memang kepunan nak pakai inai. ye la.dalam family aku semua dah kawen.auntie aku yg paling bongsu pon kawen time aku darjah satu. kau dapat bayangkan tak berapa lama masanya tu.haaa. memang wajar aku kefunan.haha. nak tunggu kakak sedare aku , lagi dua tahun la gamaknya. after dia , memang aku punya turn laaaa. *haaa. tak sanggup eden.

atas-atas aku ni ramai je lagi sepupu aku. tapi semua lelaki la. korang paham-paham la kan. kalau lelaki mana nak sangat pakai inai-inai ni semua. paling-paling pon dorang pakai lima jari je. panjangnya introduction aku. haha. sambung pasal inai+cincin . lepas aku pakai semua stuff tu bila aku jalan je kat kampus ni. mesti orang pandang tangan kiri aku.haa. kau ingat kau hot ain , semua nak pandang kau. haha. tak ada la. maksud aku sapa yang nampak je la. aku pon buat-buatlah macam saja-saja nak betulkan tudung.padahal saja nak menununjuk. haha.aku sedaya upaya gak sorok. tau jugak aku malu kan.alah weh , cincin yang aku pakai tu pon ramai yang cakap emas putih real. bukan lah weh.BUKAN. tu aku beli dekat melaka sentral je la.*hambek kan dah kantoi. empat tuuutttt  jaa. bukan empat puluh ribu heh. orang dah salah faham ni.orang kata emas putih aku iyekan je la..lepastu senyum budget comel. hahaha.sorry.

conclusionnya kat sini , ok. jangan la percaya bulat-bulat apa yang korang nampak.tanya dulu. eh, apa kena mengena ya? ape-ape la weh. bubyeee..

p/s: kan aku dah mention awal-awal. tak ada apa-apa input penting pon entry aku ni. haaa. rugi ko bace. kehkeh.

tengoklah lukisan ni. kawan aku yang lukis.dia kata tu gambar aku dengan bakal suami aku nanti. haha. aku tak terfikir sampai ke situ. *padahal aku yg tak berapa nak gedik suruh dia lukiskan.*. tak ada calon pon lagila. study. study. 



1 comment:

AL-QASSAM said...

Macam anak tiga pun ada(^-^)