Friday, December 2, 2011

lombap .

deu deu deu the due . budget nak buat bunyi iklan bagai. tak jadi mana pon. LOL.uishh. aku sebenarnye memang kekeringan idea weh nak update blog.time nak klik new post je aku dibayangi kisah silamku yang sangat tragisss..hehehe*gelak mcm cerite terowong yg tak serammm langsung. tak seram pon cerite tu. buwekk*.tak payah nak kisah silam sangatlah Ain oii. tak silam mane pon ,sebenarnye aku dibayangi entry beberapa hari lepas. yang cakap nak kurangkan ONLINE ni. tapi haramm. haha. semuanya bermula dari diri sendiri kan. tapi bila aku baca entry tu balik , aku memang rasa bersalah nak menaip. macam sekarang ni . ngenggg . hahaha .

sekejap je nak online..sekejap je. perasaan bersalah , sila jogging jauh-jauh sekejap. aku nak taip entry ni. LOL.sebenarnya pagi tadi pukul 10.30 pagi aku ada class LAW. pagi tadi tu hari jumaat ye. mana tau ada visitor dari luar negara datang blog aku.tau la diorang kat Malaysia hari Jumaat.budget ada blogger luar negara nak datang. yerrk. haha. kalau ada korang jangan jeles ae..

sambung cerita . pasal class Law pagi tadi,aku terasa macam %^&^**(&*&*($%##&(_+. susah giler LAW weh ! . otak aku macam kene kejutan pencawang elektrik Tenaga Nasional Berhad ! . speed otak aku yang laju selama ni dah jadi tutt . lombab. haha .sebijik la macam berukband yang aku guna sekarang ni, lombap sangat sebab bulan ni tak bayar lagi . besok kene bayar jugak.sakit hati aku on9 camni.*dah la cita-cita aku hari-hari nak bukak student portal ! . hahaha.*  mengutuk diri sendiri. tak pernah aku rasa macamtu. tu kau belum tengok manual LAW lagi. TEBAL . aku terfikir la kan , sempat ke nak habiskan silibus dalam masa 3 bulan setengah ni. bulan 3 dah nak final exam sebelom cuti semester 2 bulan *yuhuu..horayy.cuti wehh*

sekarang aku memang kene kurangkan online . but how ? ok. aku boleh.*sedapkan hati*.baru fikir pasal law. belum lagi masuk bab hati dan perasaan yang sakit ni. haih. ok. tak de . aku tipu . tak ada apa nak disakitkanlah. memang munasabah jugak kata-kata lecture law aku tu. putuskan segala hubungan cintan cintun yang euww euuwwww tu bila nak ambik subject ni. kalau hati tak tenteram memang kau tak dapat nak catchup sebjek ni. percaya la cakap aku weh. 

p/s: yuhuu. akhirnya aku update jugak blog ni dengan bertemankan rasa bersalah dalam diri. haha . tak menahan . Kbai. with love euww euuwww by nurennurain. *kau ingat kau artis ain ? haha hee* besok aku nak tengok OMBAK rindu. itupun kalau tiket tak sold out .tak sabar rasanya nak mengeluarkan air mataku yang bagaikan mutiara! aicehh . peace no war . save Palestin !  

sebenarnye aku nak upload gambar . tapi alangkah sedihnya sebab berukband aku ni kan lombap. tak bayar lagi la katakan. line wifi ko tak payah sebut la. lagi lombap. kalau line berukband aku ni sekarang macam siput babi, agaknye line wifi kampus aku ni macam siput sedut agaknye. haihh. sabo je la..pity of me la ! 


No comments: