Monday, December 19, 2011

knapa rasa nak marah aja ini hari maaa.

assalamualaikum :) 

eh. aku update blog lagi kan. biar aa orang nak kata apa.saya jauh dari my family . biakpi aa. blog ni ja aa peneman hidup aku. my bestfriends pon tak ada kat sini. sedih aa camni.

aku tak tau aa apa yang tak kena dengan aku hari ni . serius rasa macam down tu tak payah citer aa. rasa nak makan orang lagi la menebal dalam diri aku.tengok orang rasa macam beso kocik beso kocik ajo.haih. aku tak macam ni aa. ye aa kalo hari-hari nak tengok aku gembira ketawa dengan perangai gila-gila ni mana syiok kan. sesekali tengok aku marah baru rasa macam aku ni pelbagai guna .pfffttttt . 

tension aa . tadi dah aa quiz onthespot.ONTHESPOT.onthEsPoT.*tumbesaran huruf yg berbeza-beza menunjukkan penegasan yang sama sebenarnya *tak baca apa-apa terus dapat quiz. time aku tengok soalan tu kepala aku dah pusing . dizzy ko tau. aku rasa macam orang bangang kat dunia ni sebab aku tak tahu jawapan . weh. down habis aa. entah apa yang aku bantai tadi aku pon tak tau. bila check buku balik ada la kena sipi-sipi ciput -ciput. ciput ja.bukan tepat. benci aa camni. habislah. walaupon ianya kuiz tapi ianya sangat penting bagi aku .

menyesal kemudian tak berguna . betol aa peribahasa ni. tu aa bila tau ada test quiz besoknya malam ni baru nak baca. bila lecture buat quiz mengejut macam tadi , gila kentang. terkedu tak payah citer aa. MENYESal.MEnyesal .MenYeSaL.apapasal.

sebenarnya dari tadi lagi aku rasa nak menangis . tapi air mata aku tak keluar-keluar. tu pon aku pelik. tadi aku dah list kan apa yang aku kena buat malam ni.boleh pengsan bila tengok list tu  . terlalu banyak kerja yang perlukan kededikasian aku . *ayat tak menahan*. besok hari selasa. aku paling tak suka sebenarnya hari selasa ni. sebab besok jadual lec aku pack dari pagi sampai 6.30 petang. balik tu penat tak yah citer aa.

k ar. bye. 

p/s : lepas semayang tadi alhamdulillah hati aku tenang sedikit demi sedikit. tapi rasa nak marah tu ada lagi tinggal sisa. 

1 comment:

FizaFizz said...

sabar2..


eh, meh la beli barangan half price kat blog aku!! cantik2 wehh!