Saturday, December 10, 2011

kenapa aku begini ???

Ya Allah . ape dah jadi dengan diri ini sebenarnya ? kenapa rasa macam penyakit M tu dtang kepadaku . arghhh . aku rasa macam down sangat . nakk bukak buku pon rasa macam tak semangat. M to the A to the L to the A to the S . sila sambung sendiri perkataan tu. aku macam dah tak kenal siapa aku sebenarnye. sebelom ni , aku bukan macam ni . grandma, grandma. tolong Ain . tolong basuh ain ni*

makin lama , makin tak lepas jejari aku ni dari menekan on lappy ni. arghh.tension la macamni. kalau aku dah mula online. HABISLAH. semua kerja tak jadi. study la AIN .cube sedo sket. fb dah deactive pon twitter ni masih bernyawa. macammana nak kawal diri sendiri yang macam tak boleh nak dikawal ni ? bagaimanakah ?

buku motivasi dah berkepuk .baca ulang-ulang tak jadi ape jugak. ayooo. sebenarnya aku tension dengan diri aku sendiri.my map untuk semua subject pon aku tak buat lagi .kuliah dah lebih satu chapter. nanti aku jugak yg susah time dekat exam. ingat aku berminat nak baca buku yg tebal2 ni. ayoo. lagi2 sem ni memang banyak kena menghafal. semua subject membaca. tak ade mengira langsung . semua pakat kena ingat fakta. kalau hari-hari aku buat benda yg 'lagho' ni. ape pon tak jadi.menyesal la jawabnya. 

u can do it ain . !!!! . sorry la ye buat entry mengedik+tension ni. HAHA. aku nak naikkan semangat belajar aku kembali. makin lama ia semakin meluntur seiring dengan kemajuan jalur lebar ni . ayoo. hehe. peace:) 

p/s:hari ni dapat makan ais batu campur ! sedap. terasa nikmatnya tu. besok pulak member2 aku ajak jogging. pukul 6 subuh pulak tuu . ahaha. kejutkanlah aku kalau korang sanggup. persoalanya sekarang , tak mungkin aku nak jogging. tak terfikir. lari setempat aku mau la.nak pusing satu kampus ? ohh. i'm sorry ye member2 ku sekalian . hihi.

1 comment:

AZAH said...

ain.go ain go ain...weyh..bgun pagi..g joginglaa...;P