Sunday, December 18, 2011

hari ni hari ahad.

assalamualaikum :) 

hari ni hari Ahad bersamaan 18 haribulan 12 tahun 2011. tahun depan aku dah nak masuk 20 tahun aa . tidak sanggup rasanya untuk mengharungi umur yang berangka puloh .lagi sekali den mau ulang . PULOH . PULuh.PuLoh. *tulisan berlainan saiz menandakan ketidak puasan hati yang teramat sangat . harap maklum. *
hari ni hari aku penuh dengan kerajinan kerana membiarkan diri dipermainkan dengan asigmnt yang banyak.asigmnt mainanku atau asigmnt permainkan aku ?? cepat jawab.haaaa! ok. aku dah mula nak merapu meraban. 

gua mau cakap sama lu orang aa. gua sakit hati ini hari maa. uhuk uhuk. sapa yang sakitkan hati gua ? bukan pak cik guard.dia baik walaupon aku kadang-kadang tak bawak matrik card pogi kuliah dan pak cik guard ini telah menyebabkan aku berpatah balik dan mengikut jalan jauh semata-mata tak nak kena saman lima puloh hinggit.woo. bermakna weh lima puloh hinggit !ni hah , auntie cafe ni buat aku bengang sat. ada ke dia tuduh aku ambik makanan orang lain. padahal memang dah terang lagi bersuluh aku ngan kawan2 aku ambik makanan kitorang sendiri. siap ada kertas order kitorang atas makanan tu. panas jugak aku. tapi tak po. gua sabar. dia tak boleh nak buat apo dah. makanan tu dah masok perut aku ngan kawan2 aku dah pon. kalo nak tunggu kat toilet. haha. gelinya. haip! jangan bayang lelebih ae.

dah ar. sedih tau. tak mau beli kat situ lagi. merajuk ni. huh!*angkat muka sambil silangkan tangan kat perut.*. nampak tak gediknya tu. haa. nak jugak aku merasa jadi orang menggedik ni.haha.it's okay la auntie. saya tak kesah pon. apa yang penting aku tau aku dan kawan-kawan aku betul.so tak ambik hati pon. lagipun auntie tu banyak pelanggan. mesti dia penat tuu. biakpi aa. let bygone be bygone . :) 

hari ni aku berbandar kat libry kampus aku tu ha. dari pagi sampai ke tengahhari dari tengahhari sampai ke petang dah lepas manghrib baru reti nak balik.sampai kerusi meja kat situ dah bosan tengok muka aku dengan kawan-kawan aku. siap jugak asigmnt . selasa ni kena present weh. oo. habis aa. mesti group aku jadi mangsa soalan yang banyak+susah.ada yang kata tu aa masa nak balas dendam dengan aku sebab aku kalo tanya orang soalan susah memanjang sampai orang terdiam tak berkata.*((($%#^.eh. ye ka. aku tak perasan pulak.tak adalah. ok lepasni aku tutup mulut . [^________^].tapi bila aku nak tutup mulot haridulu tu, lecture aku tu pulak yang paksa tanya soalan. hah. aku tanya aa. bukan salah aku.nasib korang aa.

nak tengok something tak.

muka tak larat. nak suci .tengok belakang . ade orang tu tengah gayut..KANTOIII.  haha. eh . kau dah kenapa.eh, sebenarnya kan aku nak tunjuk tudung merah yg aku pakai tu. fresh dari ladang kangroo weh. baru beli malam semalam.
cantik tak.cantik tak. ngee. gampangnya kau ain. [^_____^].

dah ar. aku dah ngantok. sebenarnya dari 2 jam yg lepas niat asal nak pakai masker.sampai sekarang tak sentuh-sentuh lagi.sosial networking ni memang buatkan aku leka ar. benci aa camni. nak meajuk lagi aaa. hehe. *cukup gedik tak?*.

Kbai . nak pakai masker ni. lepastu nak tido. ponat aaa.

 P/s : berat badan aku macam makin menaik aa. lepastu kulit pulak makin nak menggelap ja. tang kulit nak menggelap tu aku tak tahan. minggu depan balik rumah mampus gua kena sound dengan omak gua. eh. mama aku sangat concern pasai muka aku. anak dia sorang ni golap sikit atau jerawat tumbuh kat muka mulalah dia bagi banyak ubat. aku terseksa tau. haha. *aku ni macam tak nak berenti menaip pulak. haihh. dah . dah. Kbai*

No comments: