Friday, December 23, 2011

besok nak balik tapi malam ni tinggal sorang-sorang dalam bilik kat kampus ni ni.


Assalamualaikum :) 

aku tak tau nak bagi tittle apa. panjangnya tittle aku . haih. lapo aaa .aku berseorangan di dalam bilik yang sangat sejuk ini. dengan angin malam yang bertiup tak berapa nak sepoi-sepoi bahasanya.dengan hujannya . memang sodap tido. letak ja kepala atas bantal confirm tido.tiada kompromi lagi aa. confirm. 

aku main taip ja apa yang ada dalam kepala otak aku sekarang. layan aja la. tak nak baca tak apa. tengok gambar ni dulu .

duit baru yg akan diperkenalkan tahun hadapan.cantik kan. nanti jangan ada yg tak dapat beza  jutaria yg permainan tu dengan duit ni sedah! . haha. lebih kurang sama kan . kan.

member-member gua semua dah balik petang tadi. bilik sebelah kiri depan belakang dan kanan tak ada orang. bilik hujung tu ja ada orang. takut tak takut cuak tak cuak.*lagu pasukan sorak rumah apentah time aku sekolah menengah dulu*.yang penting aku lapo.

cuti seminggu . mid-semester break. sekojap ja neh. lepas bukak cuti nanti sangat banyak xsgmnt yang kena siapkan.sebenarnya aku paling takut dengan subject business communication. my friends and i harus laksanakan meeting.eh. dulu kan aku ingat meeting tu senang ja.contohnya macam meeting rumah sukan time sekolah menengah.lantik orang tu .lantik orang ni .bila dah pick satu nama terus cakap cadangan ditutup and semua sokong. padahal nak cepat habis meeting .tu time bangang sebab tak tau apa-apa. tapi selepas aku belajar procedure meeting yang sebenar mata aku agak macam nak menjadi macam mata barbie doll yang bersinar-sinar*eh tak da kena -mengena*.terkejut tu tak da la sangat tapi action ja lebih . ceeh. lapo aa.

eh . serius susah tau. kena sediakan minit mesyuarat sana.kena buat presentation sana.presentation sini. argue sana.sokong sana.sokong sini.complicated la.tapi tu la yang aku akan hadapi bila dah kerja nanti. nak nak pulak member-member aku ni suruh aku jadi CEO syarikat yang kami dah create tu. eh. every single item i kena cakap . dialog yang paling banyak sekali dialog aku la.sebenarnya aku ada takutnya jugak. tu satu tanggungjawab yang besar.as a ceo i kena concern about time management.every groups telah diberi masa 45 minutes untuk selesaikan meeting tu.kalau lebih or kurang u alls tau la apa yg akan jadi kan. a few marks will deduct from our group.eh.blablablabla..macam-macam lagi la. malas nak taip dah .haha. lapo.

nantikan je la gambar-gambar dari aku dalam pakaian koprat nanti.rasa macam tak sanggup nak tengok diri sendiri. cis. padahal picnye pon tak tangkap lagi. baru buat minit mesyuarat kot. haha. beriye ! .lapo.

Kbai.

p/s: doakan keselamatan aku . balik selangor besok. yeaayyy!!!! . 
p/s: nak usha dslr camera.
p/s/s: perasan dak every perenggan mesti ada perkataan lapo. HAHA.aku mmg serius tak tipu tengah lapo ni.

2 comments:

azah said...

dslr??..wooww..untuk i ke?..hikhik

nurennurain said...

boleh je. tapi mesti kene kawen awal lg dari i you...hahaha. nnti i bg hadiah kawen ye..hihi