Saturday, October 1, 2011

kalau nak tegur tu berkhemah la sikit . tak semua org boleh terime teguran !

baru nak gembire-gembire sikit , bukak fb segale , tiba-tiba ade someone yg tiba2 nak 'menegur' my action . yeah , saye tahu nak exam , kamu nak study , study je la. saye ade mengganggu kamu ker ?? x de la pulak aku kacau kau kan . 

soryy la, aku ni jenis yg susah nak terime teguran sikit . harap maklum . lepas je kamu cakap 'something' dekat saye tadi .*x yah nak gune saye , gune aku je * . serius aku down giler . berite buruk kalau aku rase down . sebab , aku tak akan bercakap dengan orang , aku akan senyap , orang tanye pon nak tak nak je aku jawab . jangan harap aku nak tegor orang dalam mase 3 hari ni . mood aku down lagi terok dari mood aku tengah marah or sakit segale sendi  ! ! . saye tahu ape yg saye buat . 

saye sangat mengantuk , sebab tu saye layan fb ni , blog ni ! bile anda masok sini , tengok saye , mesti tengah on9 kan , sebab ko masuk time aku on9 . dah ar geram betul aku ! serius aku sakit hati giler !! 

No comments: