Wednesday, October 5, 2011

eyeshadow tu giler best .. !

tadi keluar pergi jusco sekejap coz nak beli barang-barang dapur yg dah kekeringan . malam pon boleh jadi okehh . senang , x ramai orang . tak de la sesak kat jusco tu .

kalau namanye keluar , macam biaselah hobby aku yang semakin menjadi-jadi sekarang. watson wajib masuk. barang menCONTENG muke mesti kene beli.haha.pepaham sendiri la ye .

sampai je dekat rumah .. aku dah kerjekan muke adik aku. nasib la..sape suruh ade depan aku kan . kerje biase ..menconteng muke. memang best la aku tengok muke die yang dah jadi bahan eksperimen eyeshadow aku. hihi. sorry . lain kali kak Ain buat lagi...ngee..sebelum ni buat dekat mata sendiri. tak ade feel la. buat kat mata orang lain baru ade feel.. hehe .

bukan ape, saje nak test gabungan warna . eyeshadow baru la katakan . ...*dah mule dh bongkak kau tu ain oii*...dengan banggenye aku nak cakap dekat sini.bangga ..aku masih tak dapat gabungan warna yg sesuai.besok aku terpakse cube dekat mata aku sendiri. adik aku tu dah x nak.die dah angkat tangan surrender dengan aku.

p/s: entry mengarut...rugi korang bace . kahkah .

No comments: