Monday, October 24, 2011

blog yang membuka minda dan pemikiran aku. jom join aku lawat blog ni .

mak eh . mengantuknye eden .padahal pagi lagi ni.aku tak sedar diri aku sendiri dah terjelopok tertidur depan shawl-shawl aku ni.boleh pulak tengah nak matchingkan shawl dengan baju untuk aku keluar petang karang,aku tertidur .

ade ke ubat menghalang dari mengantuk.? aku tak pernah cube lagi. jangan suggestkan aku red bull sebab red bull tak sedap .kopi? ok. baru semalam serbuk kopi dekat rumah ni dah habis.haiyaa. 

tengah main game pon aku boleh tertidur. bosan sangat ke game tu ? . yeah . game angry bird memang bosan. buatkan aku gila. geram bila aku tak dapat tembak babi-babi gemok warna hijau tu .aku pelik kenapa orang suka sangat dengan angry bird ni . haih . 

sebenarnya tujuan asal aku buat entry ni aku nak mengajak korang melawat sebuah blog ni. aku tertarik dengan entry-entry di dalam blog ni. bukan senang nak tertarik dengan blog orang lain selain blog sendiri. cehcehceh. haha. 

MUJAHADAH ITU PAHIT KERANA SYURGA ITU INDAH  *tagline blog itu munkin. sila klik tagline untuk pergi ke blog itu*

blog ni akan mmbuka minda dan pemikiran korang. meh sama-sama kita buka minda dan pemikiran kita !

p/s: aku nak pakai shawl yg mane nak keluar kejap lagi. fening. mengantuk la. ilham x datang.  

3 comments:

FizaFizz said...

wahhh..aku nak p blog tu sat lg..

wehh..insyaAllah aku akan open business online aku jual tudung and others. meh lah jenguk2 nnt tau! bye! ;)

AIN said...

confirm aku jeguk. bile lg nak support kawan aku ni kan . :)

FizaFizz said...

hee thanks! wehh.. aku tagged kau! jom ! ;)