Saturday, September 17, 2011

sambungan daripd cinta itu rabun or buta .

bnyak betul feedback yg aku terime from my friends . sekarang saye nk terangkn dngan sejelas-jelasnya . tiada kompromi . yg tu bukan cerite aku la . cerite from kawan saye . kesian die kene tipu dngan lelaki tu . aku sedih tawu bile dengar . rase nk menangis pon ade . 

die masih lagi sayangkn lelaki tu . kental betol kan . kepada rakan-rakanku , untuk pengetahuan kamu , aku masih lagi ain yg dulu , x pernah berubah . masih same . aku anggap semua orang sebagai KAWAN , SAHABAT . x pernah more than that okehhh . 

sangat pening kepale la bile fikir bende yg x sepatutnya pada masa yg x sepatutnye ni . ishh . yg abang aku pulak asyik nak MENGENEKAN aku bile bace entry tu . hello . die kate hati raksakse(hati aku ) dah musnah . ade ke patut die kate hati aku ni macam raksakse . x kene langsung peribahasa .mmg kena masok sekolah balik kan . taulah sye ni susah nk jatuh hati . bile buat entry mcm itu ribut satu dunia .*x payah nak 1 dunia sngat , ko ingat ko artis hikhik *

kesimpulannya , x kesah la dngan siapa pon kamu semua nk bercinta ke , couple ker . jangan sampai langgar hukum2 yg x sepatutnya . fikir - fikirkanlah .

kesimpulan terakhir adalah : entry cinta itu rabun ke buta yg first bukan cerite saye . tu cerite kawan saye . kbai :)



No comments: