Saturday, May 28, 2011

wajahku selepas di mop !

hye semua , lame betul aku menyepi kan . problem .. problem .. nak bukak blog sendiri pon lembab . rase nak kunyah2  line ni . hish .

tgok tajuk kat atas tu .. jangan bayangkan MOP ok . acctually MORPH . muka aku kene mop . mmg x la kan . muka diraja ni .. hahaha . .

ape sebenarnye morph tu . aku rase ade yg dah taw kan moprh tu ape . ala..application campurkan wajah kite ngan wajah orang lain . cth saye + justin bibir = ........ best buat application ni .. jom kite tgok wajahku setelah di morph . bukan mop ! harap maklum .

amaran awal . sila jangan gelak ...hahaha
.........
....
..
.




me + britney spears



me+ kim bum
pic ni aku suke ! ..



me + lindsay lohan

apsal mulut senget ni .. hahahahha .  ni mesti mulut lindsay yg senget ni . haha



cun x .. cute x .. jelita x ..cantik x .. haha . *jgan layan sngat la aku ni .. terase gediks la pulak yeekk . *

me + vanessa hudgen

tu je la yg aku sanggup tunjukkan . me + mr.bean memang aku x kan tunjuk . biar aku simpan & gelak sorang2 je . hahaha . burok bebenor !

meh try meh . kekadang kalo facebook hari2 , tiap masa , saat & jam .. bosan gak kan . jom ar try bende baru .
http://www.morphthing.com/
klik je kat situ . senang je nak buat .
eh2 aku baru terperasan sesuatu . kebanyakan  morph ni , menggunakan hidung asal aku . hahaha .korang pkir la sndiri kenape kan .. dah mule perasan ni . *hidung aku cun la kot .. hahaha *
k bye ..

p/s : nampaknye aku dah sampai di kampus ku . isnin ni dah mula kuliah . mak oii .. cepatnyer . 

No comments: