Monday, May 16, 2011

thanks to ADIBAH FAIZAH .

nurennurain kembali lagi ..setelah menyepi ..(padahal , baru pagi tadi update blog )entry ni khas untuk someone yg ditunggu - tunggu . kenapa??siapa??mengapa??CIK ADIBAH FAIZAH  dengan taglinenye
 "my blog is mine " kerana anda telah menjadi follower ke 100 saye..

sweet kan blog die..pink colour..sye suke..!


tu buktinyer..cik adibah sye ade sediakn something untuk awak ni..





saye buat ape yg termampu je ..hehe..
terima kasih sudi jadi follower 100 saye ae.
thanks juga kepada 99 orang lagi yg sudi follow saye..



cik adibah faizah..
kat bawah ni link untuk gif yg saye buat..
KLIK KAT [LINK] BWAH NI..

http://s2.kimag.es/share/98237885.gif

thank u so much ! 

p/s: nora elena petang tadi sangat best ! x sabar tunggu hari esok !

2 comments:

Adibah faizah said...

yeehaaaa..thank you sis..
nora elena memang BEZZZ..:)tak sah klu ptg2 tak mlekat kat TV..

AIN said...

welcome...sudi2 la jenguk lagi..sangat sokong tntg nora elena tu..aaron aziz da best !