Tuesday, May 3, 2011

ceritera sepanjang final exam..

akhirnye....FINAL exam sudah tamat..!! sangat sekse final...nak termuntah dh study account. marketing..microeconomic..sekarang ak nak rilex habis-habisan..!!!!!nseb baik study week sekejap..kalo lame macam sem lepas..ak rase ak dah muntah-muntah hijau lepastu muntah hijau tu dah jadi warna kuning taik lembu dah..(dh mula ar nak mengarut..ak pon x confirm taik lembu warne ape) dah..hais..hehe..

banyak perkara yg berlaku masa final exam sem ni..ak x boleh cerite dekat sini..RAHSIA SULIT UiTM Alor Gajah Melaka..harap maaf..sopan ni..hehe...yang paling penting time final kolej kediaman ak ketandusan air..malam baru dapat mandi..tu pon dalam pukul 10 malam..(bkn aku..harap maklum..)

mmg giler..sape la tu kan..time x de paper boleh la terime..tpi kalo time ade paper..dibuatnyer pulak air kat shower macam SEGAN SILU nak keluar budget wanita melayu terakhir ar ni....x ke haru jadinyer..pergi exam tanpa mandi..kering otak..x boleh pikir..(sem lepas time paper businesssss maths ak pernah buat..hehe..kantoi sudah..time tu air x der..terpakse..)

kawan2 ak ade yg sanggup gunakan air pili bomba untuk mendapatkan air bagi membolehkan mereka mandi..kesian...ak x join..coz aku bangun agak awal..(hehehe..bongkak sikit..)dalam pukul 8 pagi camtu air masih ade lagi..kepade sesape yg bangun agak lambat tu..harap maaf la..pukul 10 malam karang baru korang dapat mandi..hehe..bermulalah aktiviti sembur menyembur perfume kan..saye paham..hahaha

tu pasal air..kalo pasal makanan pulak lagilah..kalo order pukul 6 petang ..pukul 8 malam baru order tu siap..betapa cafe yg bukak x dapat menampung keramaian student dekat sane...mmg rugilah mane2 cafe yg tutup tu...dah kalo malam baru dapat makan..maka bermulalah aktiviti MEMBENGAPKAN OTAK @ nama lainnyer..makan meggi..ak pernah terlibat dalam sesi membengapkan otak ni..hehehe..tapi ak makan sorang2 la..aku saje jer ajak roomates ak join..mane aci kan otak aku sorang je yg bengap sebentar..(kejam nih..)tapi iman dorang kuat..hehe..dengan serta-merta mereka menolak..nak bengap sekejap boleh kite bengapkan otak sesame kan..tapi nampaknye ak sorang je la..haha..

yg paling x tahan time exam tu..hmm..2 paper di bantai 1 hari..SAKIT HOTAK NIH..dah ar subjek yg killer...account ngan microeconomic..habis paper pukul 6 tuh..mmg sume tidur x hingat dunia....ak x dapat gambarkan dengan kata-kata macammana leganya otak n rasa ringannyer otak bile dah habis paper..walaupon ade lagi paper 2 hari lepas tu..

x sempat nak tangkap pic time minggu exam....

p/s: apsal pulak name aku boleh naik jadi majlis tertinggi level mawar..MT publisiti level pulak tu..adoiii..nightmare!!!



2 comments:

aqmalazmi said...

Saye dah habis final heee
:D

AIN said...

sye pon dh habis final..hee