Tuesday, May 3, 2011

blog yg ak slaloo usha..

kat sini ak nak tunjukkn blog yg ak selaloo usha..

first...
.
.
.
.


ak bukak je lappy mesti punyer la ak pergi kat blog cik nurennurain ni dulu..
hehehe...
ye la..dh blog sendiri..
ni kan blog ak..!!!



ni blog TOKO..kawan 1 sekolah menengah ngan ak dri form1-5
pastu 1 uni pulak..hish..



blog sahabat ak yg bakal menjadi seorang guru..
ak suke bace pengalaman shasha ni ..tapi sekarang macam dah jarang update..
busy kot..nak exam..



ni pulak blog QYLA ..
bakal menjadi seorang nurse..
korang rase ape yg diceritakan oleh sahabat ak sorang ni???
jenguklah..

ak ske sangat main piano qyla ..hehe


terase diri macam pemain piano profesional
pulak bile kat blog Qyla ni..hehehe..



blog shera...blog die ,,comel,,shera gak yg tolong ak ubah blog ak ni..



ak ske dengar music kat blog ni..



hah!! ni pulak blog batch ak kat sekolh menengah...
blog ni dibuat agar tahu isu semasa rakan2 kami..
pemberitahuan tentang reunion ker...
ape2 la..

acctually ade lagi ni..ni baru kawan2 ak kat sekolah menengah..
nanti ak edit balik entry ni...
 p/s: k.salam sayang dari nurennurain..





4 comments:

imanbieyha said...

cik ain ! :)

maznah said...

cewah..lawa sih blog hang...

AIN said...

@imanbieyha..ye cik aiman..cute ar orang yg pakai shawl pink kat header blog ko tu..

AIN said...

@maznah..lme x dengar cter...blog ko comel..