Friday, May 13, 2011

aktiviti PANAS aku semasa blogspot hilang !

Eeee..geramnye aku..time aku mula nak menunjukkan kerajinan  mengupdate blog , tetibe blog  ni cari pasal ae..ape da..apsal  x nak ade prob mase aku malas..haha..bkn senang nurennurain nak rajin..ish..hari2 aku rajin
Dah banyak kali aku bukak  blogger.com nk sign in..tapi hampa..unavailable la..eh2..last-last  aku  pergi blogwalking kat blog orang.
Best gak blogwalking kat blog orang ni..tapi bile dah penat..aku bukak blog sendiri..and bace blog sendiri..gelak ngan entry sendiri.SYOK SENDIRI.semua sendiri.
acctually hari ni aku nak tukar lagu yang memekakkan telinge ni..tapi bila dengar lama-lama cam best la pulak.tangkap leleh aku.terasa aku ni heroien kat dlam drama NORA ELENA  tu pulak..x jadi la nak tukar.(harap maklum , aku memang selalu perasan..hehe)
hah! Bercakap pasal drama tu kan..bile ak search kat google images drama tu..(x brani dah sebut banyak-banyak kali) ak terjumpe something..nak taw ape..header aku terselit dekat pic  yg kiri kanan  atas bawah pic pelakon-pelakon drama tu..mak aih..mencapap(mencari publisiti) kot ! haha..(ala ain , ko kan suke hehe)
masalahnyer , bile aku tgok header aku yang agak kecik tu,,macam buruk pulak..haha..siyes. aku pon 2 , 3 kali pergi kat header blog aku yg kat atas ni..dari dekat cam cun je..haha(perasan sudah). Tu bukan isu sebenarnyer..isunyer..pic kat sebelah and bawah pic header aku tu pic aoron aziz tu..weh..aaron aziz..x caye? Meh sini aku tunjukkan..hehe


ok dah.ni je ak nak ckap.aktiviti yang aku buat semasa blogger.com x boleh sign in..entry ni lebih kepada entry perasan sendiri.jgan risau.aku sedo aku perasan sendiri..kire ok la tu..SEDO ! haha.

p/S:aku dah taip entry ni kat word ..korang taw..word ! ...blogspot dh ok baru copy n paste...aku terase diri aku tradisional punyer blogger..korang pernah buat entry kat word dulu? ak buat..haha

2 comments:

maimunah said...

rse glmor x ?hahahha

AIN said...

adelah sket..HAHA