Saturday, April 2, 2011

WAI RAI HIGH SCHOOL !!!!!

hye semua...!!! lme sngat kan ak x update blog ni..hish..
post tittle je tp x de entry pon kan..
sorry la kpada sesape yg dh ter VIEW *cam ade je kan..haha*
post kali ni nk crite pasal tittle kat atas tu..WAI RAI HIGH SCHOOL ..
ak ni acctually peminat drama2 THAILAND  ni..
mmg minat sangat..
tpi sekarang dh kurang drama Thailand yg nak ditayangkan
drama ni (wai rai high school) mendapat smbutan yg SANGAT..SANGAT..memberangsangkan
..x silap ak time ni ak sekolah rendah..
dah lame dah..tapi serius best..sangat humor..
cerite ni tntang sekumpulan budak2 sekolah lelaki n perempuan yg selalu knekn cikgu2 mereka supaya x masuk kelas mengajar mereka semua..
 bermacam2 cara yg mereke lakukan untuk kenekan cikgu2 mereka tu..
try ar tengok..best..tp jgan tiru cara mereka tu dekat cikgu2 korg pulak..
x elok..x elok..haih..

ni la hero drama tu..hansome x..huhu..
salah satu sebab kenape drama ni mendapat sambutan yg sangat memberangsangkan..



ni plak heroin..


heroin..AON
*terase cam upload mke sndri plak..serius..haha*














sambungan tok drama WAI RAI HIGH SCHOOL ni plak
FRESHY HIGH SCHOOL..



5 comments:

FizaFizz said...

best kan cite nihh?? dulu pn tgk gak! x penah miss! heee ;)

AIN said...

mmg sngat best..haha..acctually tgok sebab hero nye gak..haha

eyla elarine said...

sekarang dh xde kann ? cite ni best. .

AIN said...

tu lar...crite thailand pon dh x de kat tv ni..bnyak crte indonesia je..haish..try gak cri dvd crite ni kat kedai,tpi x jmpe lagi..masih meneruskan pencarian..

shimmery said...

btol2...suke sgt cter ni..tringat mse sk rndh dlu..yup...!hero nye nsem sgt..hehe..rndu r cter ni..nape x tyg smule ek..byk cter indon je.....aarrrgghh...!!!tension i.....!!hrap2 cter ni d tyg kn smule...