Saturday, April 16, 2011

terima kasih scya lolitta hana..!!

yeah..post pertama ak selepas blog ak diubah 98% oleh rakan @ sahabatku..cik scyalolitta hana
mula2 ak mintak tolong die adjustkan sedikit blog ak yang ak rase dah macam semak samun yang 10 tahun x pernah ditebas..huh..silalah bayangkan..haha..tup tup bila ak bukak blog ak semalam ak sangat terkejut..sangat sangat sangat terkejut.blog ak berubah 98%..kenapa ak kata 98%??? sebab kawan ak hanya tinggalkan traffic blog , entry-entry ak , followers ak..yg lain x de dah..sampai advertisement nuffnang ak pon die bantai buang sekali,,,hehehe...x pe,,karang ak tampal balik nuffnang tu..tunggulah masa cuti semester nanti...nuffnang sile jangan marah ak yer..hehehe..


korang nampak anak panah merah tu kan,klik dekat situ..korang akan jumpe blog scyalolitta hana ni..terima kasih yang x terhingga shera..ak ni busy nak hias blog sendiri,al-maklumlah nak dekat exam ni,tiba2 ade kawan ak yg menawarkan bantuan,ak ape lagi..menerima dengan hati yang terbuka la..hehehe..orang menawar kita menerima...ceh..


shera..sayang kaw..terimas..!

p/s: ak malu plak bila bace blog ak sebab pic ak terpampang dengan mahabesarnye menjadi header..haha

1 comment:

ferra said...

belog cantek lah skrg. nk gak ar suh dia adjust kan hekhek