Wednesday, April 13, 2011

happy bezday MALIA MAHMUD..!!!

entry kali ni nak wish happy bezday to sahabatku..
MALIA MAHMUD...
acctually bezday die semalam kan..tapi baru nak bwat entry hari ni kan..hak99x..
nak ckap skit pasal malia ni..
firstly, nme yg pelik..MALIA..pelik kan..hehe
best kawan ngan ko Malia..
yg paling penting sekali..anda matured..serius..
cantik tu dh pasti kan..tgok kawan sape kan..hehe..
*bkn senang ak nk puji ko ni..hehe*
yg tersangat2 penting..tiada yg penting daripada ni..
ak nak ucapkan thank you sebab ko sudi temankan ak
abila roomates ak semua balik..
@ kata lain yg nak bunyi macam sedih sikit..
apabila mereka pulang ke rumah meninggalkan daku
berseorangan di dalam bilik TMH2209..*
CEH,,,,tu la akibat kampus tersangat jauh dari rumah kan..*
thanks sangat2..



sebab nak kenekan malia ni..x pasal2 ak kene marah sekali..
x patot betol kawan2 ak ni..
ade ke saje2 marah ak sebab x nak trgelak bile kenekan MALIA ni..
kejam ae..haha.eee...
mmg saje nk knekn ak yg selalu knekan korang..
semalam ak terfikir..
acctually birthday ak ke birthday malia..
nak BAM BAM BOOM ak skali pulak tu...
hais..hahaha..
x patot weh..hak99x..

No comments: