Thursday, December 30, 2010

virus khairul fahmi che mat-goal keeper MAS-

Boleh dikatakan semua laman sosial  terutama sekali facebook..
sangat hangat memperkatakan tentang khairul fahmi ni...
yes,,ak akui  die memang terhebat...
memang macho ar cara dier sambut bola...
tahniah pasukan bola sepak Malaysia...
anda semua telah membuka  mata semua rakyat Malaysia dengan kemenangan anda...
selame ni...rakyat Mas ni asyik sokong negare luar je...
team negara sendiri di kutuk2...
sekarangg baru semua terbelalak biji mata...hah...
ak  selame ni tahan je telinge bile rakyat sendiri kutuk negare sendiri.
..TAHNIAH team BOLA SEPAK MALAYSIA..!!!
 anda memang terbaik...
jurulatihnye jangan lupe..
K.RAJAGOPAL..
SAfEE SALI...
berbalik kepada title post kat atas tu...
virus khairul fahmi..
mmg semua nak minat fahmi ni..
*perempuan la kan*
maybe lelaki pon ade la kot..
tapi lelaki minat cara khairul fahmi jd keeper..
tapi lo pompan..
hish..korang faham2 la sendiri..x kn ak nk mention gak kot..haha..
tp yg ni mmg x termasuk ak ae...no..no...hehehe.
lo ak minat khairul fahmi ni..
ade yg meraung karang..hahaha..x pasal2 pulak kn...hehe 
ak memang tabik dekat GF khairul fahmi ni...
COOL je..
steady lagi tu...memang beruntung kan khairul fahmi dapat GF yg camtu...
ade setengah tu...bile BF dier diminati ramai...haih...
cemburu sangat..sangat..sangat..sangat...*banyak tu sangat nye*
tapi kak elia ni steady je...mesti ar ade cemburu nyer tu...
tipu la kalau x cemburu kan...tapi sikit la kot... x berlebihan...bagus camtu..

 acctually x berape nk ade idea nak tulis aper...ak stop kat sini ar...AHAD  dah nak balik U...
tu yg x brape nak ade idea tu...*ape kne mngene pulak ae..hehe*
LASTLY .....
ak doakan semoga....
1)team bola sepak malaysia akan meneruskan kegemilangan anda...semoga di kenali di nusantara
2)khairul fahmi dan GF nye @ bakal tunangnye...berbahagia bersame..kuatkan mental korang sebab korang dh termasuk yg glamour... dunia glamour ni macam2 ade...buat persediaan mental yg mencukupi..






2 comments:

hans said...

untung awek si fahmi tu

P/S : Bersama Hans di Restoran Keluarga Anda - Yankies Hut

AIN said...

eh...fahmi la untung dapat awek camtu..