Wednesday, December 22, 2010

ape????akak tu panggil ak mak cik???

wowowowo...hari ni membuatkan aku agak sedikit geram...
tp bwat kn ak tergelak gak...adoi...
ape ak ni nmpak cam  tua  ke????
 matured sangat ker muker ak ni...
sampai akak tu panggil ak mak cik ni..adoi..hahaha
"akak...umur saye lagi mude dari akak la...saye  berumur 18 tahun...."
haha...tapi ak x de ar sound akak kfc tu...
BUDI BAHASE KAN BUDAYA KITE..
ak senyum je...bkan susah kan nk senyum...
tp mmg x boleh terime...ade ar dalam 2 or 3 kali dier panggil ak camtu..
ak pasang gak telinge..kot ar aku salah dengar ke kan..mne ar taw...
ye ar ak kn muda remaja lagi..huhu
tapi...alangkah kecewa nye ak bile mmg ak X SALAH dengar...
haih..ni semua gara-gara cermin mata baru aku...
ak ulang sekali lagi...
ini semua gara-gara cermin mata baru aku...
yg membuatkan muka ak jadi terlalu MATURED kot...
*masih nk cover lagi tu..ahahaha*

nak tengok x pic cermin mata yg membuatkan ak
 MATURED 
sampai dipanggil mak cik..sob~~sob~~


eh..eh..eh..bukan..bukan...hehehe..x kn ni..ak pon x sanggop nk pakai lorh...haha...ini dh serupa Ah Ceng tokey kedai pajak gadai da...


hah...ni bru betul...tapi bukan yg ni...ak google je pic ni...tapi lebih kurang je...
*x bolh bla kn..nk ambik pic yg jenama levis ajer..haha*

pengajarannye kat sini...tolonglah jaga budi bahasa anda semua...
panggil lah customer tu puan or encik ker...lagi bagus panggil semuanye cik..
walaupun rsenyer customer anda tu dh kawen..
biar dier rase muda sikit...
jgan la jadi kes macam ak tadi..haih..
muda belia dipanggil mak cik...
nk kate dressing ak cam orang tua..
x jugak..
time tu ak pakai  t-shirt ngan jeans...
t-shirt pink lagi tu...haih..









No comments: