Sunday, December 12, 2010

ak di bawa ke hospital....

hari ni sakit kepala ak menyerang kembali....sakit mcm mane ak x dpat gambarkn melalui tulisan....muntah2..kepala mcm dicocok pisau rembo yg tajam..sangat sakit....setelah sekian lame ia x menerjah dri ini...hari ini die datang kembali...ak harap ak kuat untk menghadapinye...ak teringat kmbali kpada kata2 seorang kawan ak dulu..

"ko ni ak tgok gembire je...mcm x pernah sedih langsung.."

mse tu ak hanye senyum...perangai ak mmg suke mengusik orang,,,kenekn orang,,mmg ak la tu kan...ak nk kawan2 ak tgok ak gembire..bkan sedih..ak x boleh tensi0n..nnt mulalah sakit kepala ni menyerang...kita selalu tertanye2..kanapa ALLAH bagi dugaan ni kat kite...kenapa???ak pernah bace kat dalam 1 artikel..ALLAH hanye akan bagi kite dugaan yg mmg kita kuat untuk hadapinye...ALLAH bg kite dugaan sebab ALLAH sayangkan kite...walaupun kadang2 kite merasakan kite x mampu menerima dugaan itu...tapi...sebenarnye kita mmg sesungguhnye seorang yg kuat & mampu untuk menerime dugaan itu...

mcam tajuk entry ni,,,hari ni ak mmg tlah dbawa ke hospital...tgah syok shopping td..tibe2 sakit kepala ak menyerang..secara tiba2...lepas sampai kat hospital 2..ak dipakse untuk masuk ke unit kecemasan...mmg agak kelam kabut jugak...tp ak x nak..ak ni mmg ssh nk g hospital...ak x snggop mndgar something yg ak takot untuk dgar dri mulut doktor...tolong ar...so...macam biase ar...x pergi check pon..just parking kat dalam hospital tu je...

tp ak ttp tertanye2...ape sbnrnye yg terjadi kat diri ak.....

YA ALLAH KAU KUATKAN DIRI INI UNTUK MENERIME DUGAANMU INI....AMIN..

 korang doakan ak sihat k....


No comments: