Wednesday, November 3, 2010

MAAFKAN SYE AWAK,,,,,,,

YAKINLAH AKU MENJEMPUTMU

teringat selalu wajah kekasihku
saat ku menuai lalu
coba engkau dengarkan
ku tuaikan nada lirik lagu sederhana
ku ceritakan kisah tentang kita
peluklah tubuhku bila engkau rapuh
saat kau mulai terjatuh
aku datang menyelamatkanmu
ini surga kita tiada yang menguasainya
tempat kita bersandar dan bertahta
reff:
tenang sayang, ku pasti akan datang
yakinlah aku menjemputmu
jangan menangis, hapus air matamu
yakinlah ku tetap milikmu
tenang sayang, ku tepati janjiku
karna kau wanita terhebat
peluk tubuhku, matilah di pelukanku
biar seluruh jagad raya tahu
tenang sayang, ku sambut engkau datang
ku yakin engkau menjemputku
jangan menangis, hapus air matamu
yakinkan ku tetap milikmu
tenang sayang, ku pasti akan datang
yakinlah aku menjemputmu
jangan menangis, hapus air matamu
yakinlah ku tetap milikmu
tenang sayang, ku tepati janjiku
karna kau wanita terhebat
peluk tubuhku, matilah di pelukanku
biar seluruh jagad raya tahu
tenang sayang, ku sambut engkau datang
ku yakin engkau menjemputku
peluk tubuhku, matilah di pelukanku
biar seluruh jagad raya tahu
kau milikku

awak...maafkan saye awak...!!!


sye mmg cintakan awak...lagu ni...sye ingat lg awak...
awak janji...
lpas awak balik study dri overseas nanti...awak akan cri sye kn...
tapi awak...
i am sorry...
sye terpaksa awak...
sye terpakse sakitkn hati awak.....
lpas kawan sye cakap yg die
 sukakan  awak...
cintakan awak....
saye terpaksa lepaskn awak....
awak please.....please trme kawan sye 2....
die terlalu baik untuk dsakiti awak,,,,
sye x kn putuskn hubungan dgan kawan sye disebabkn awak

MAAFKAN SAYA...

sye akan blajar untuk  lupakan awak...
hapuskan awak dlam hati sye...
saye sanggup berkorban demi persahabatan sye..
sye ingat lagi pertanyaan awak hari tu....

"Awak,,sye perlukan jawapan awak,,sye cintakan awak...
awak sayangkan sye jugak kan...."

"tak...sye x pernah cintakan awak...x pernah walau sekalipun...,maafkan sye"


sye dapat tengok mke awak yang sedih & kecewa sangat time 2,,,
skali lagi sye MINTA MAAF awak...
maaf sangat-sangat


"ada orang yang lebih mencintai awak,awak terime la die..."

"sye x mungkin dapat terime die,sye x cintakan die,
sye cinta awak sorang je"

"tapi sye x cintakan awak,,,awak tolong faham"

"awak tipu..sye taw awak tipu!!!!!"

"sye x tpu....kalau awak betul2 cintakn sye,,
awak kne trme kawan sye 2.....
demi sye awak...."

sye nampak air mte awak menitis mse 2,,,awak kecewa sngat..

sye dh skitkan hati awak,,
hati orang yang betul2 sye sayang...
hati orang yg sangat saya cintai...
tp apekan dye sye awak...

sye kesian dngan awak...
awak sanggup balik Malaysia,,
 semata2 nk dgar jawapan dri sye,,
real dri mulut sye,,,
yg sye terima @ tolak awak,,,


sekarang,,awak dah couple dngan kawan sye 2,,,
kwan sye tu terlalu gembira awak,,,
sye gembira tngok kawan sye gembira,,,
setiap malam dier bercerita pasal awak dekat sye,,,
sye hanye senyum,,,,
walaupun hati sye sakit,,



tp sye boleh tahan lagi,,,
INSYAALLAH,,
sye akan terus bertahan,,,
awak,,,sye tulis dkat sini sebab sye taw,,
 awak x akan bukak blog ni,
awak pon x taw sye ade blog,,,

sampai sekarang,,sye x dpat lpekan awak lagi,,,
hati sye dah tertutup untuk orang lain,,
sye hanye sayang awak,,,
maafkan sye sebab tipu awak,,,
hubungan sye dengan kawan sye 2,,,
masih baik,,,








Awak,,,trme kasih krane pernah sayangkan sye,,
terime kasih kerana pernah sayangkan sye,,,,




p/s:PERSAHABATAN LEBIH PENTING DARI PERCINTAAN
HARGAILAH SAHABAT KITA
JANGAN CUBA PUTUSKAN HUBUNGAN
DENGAN SAHABAT KITA
HANYA KERANA CINTA
YANG KITA SENDIRI TADAK TAHU AKAN
KESUDAHANNYA,,,,





















2 comments:

♥sophie♥ said...

yep..sokong sokong...i felt the same..exactly like you feel..even it hurts me to much..i will keep smile..hope u too

AIN said...

sye semakin ok skarang...